Masker til voksne

Kvaliteten i behandling af søvnapnø og andre respiratoriske/neurologiske lidelser med CPAP og BiPAP er afhængig af brugerens/patientens accept af masken (compliance)

Masken er bindeleddet mellem bruger og maskine i CPAP/BiPAP behandlingen,
En nasalmaske eller fullfacemaske skal derfor have en god pasform og være behagelig at have på, så den ikke forstyrrer søvnen unødigt. Samtidig skal den være let at justere, og må ikke være utæt, så udsivende luft generer søvnen.

Mange patienter/brugere er godt tilfredse med en af de mange standardmasker, der er på markedet. Standardmaskernes kvalitet er også blevet væsentligt bedre, men stadig er der en del brugere/patienter som har problemer der betyder, at en standardmaske ikke kan benyttes.
Samtidig er der stadig flere brugere/patienter som har et ønske om optimale vilkår for at sove godt.
Og her kan KRCs masker komme ind i billedet.  og et eventuelt skift af maske skal ske i dialog med den ordinerende læge eller afdeling, så alle forhold i behandlingen tages med i betragtning….

Flexmaske
Flexmaske
Flexmasken er fremstillet i en allergitestet, hudvenlig acryl. Flexmasken er beregnet både til CPAP og BiPAP behandling, og sikrer med sin gode pasform mod lækage og trykproblemer.
CPAP maske
CPAP maske
CPAP masken er fremstillet i en hudvenlig, allergitestet acryl. Masken er specielt egnet, når der er behov for ventilationsbehandling i dagstimerne. Masken er let at justere, kan sidde ganske let på ansigtet uden at stramme og man kan bære briller med masken på.
Fullfacemaske
Fullfacemaske
Fullface-masken har en fleksibel og gennemsigtig acryl ydermaske med en blød indermaske, fremstillet i en allergitestet, medicalgrade elastomer. Masken er en fuldkontaktmaske, der hviler på hele ansigtet. Derved føles masken behagelig, og tryksår undgås.